Krijg hulp bij uw zorg en gezondheid

Uw zorg moet passen bij uw leven. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Maar heeft u er zélf al eens over nagedacht wat belangrijk voor u is bij uw zorg en gezondheid? Met onze hulp komt u erachter.

U staat er niet alleen voor

Vaak moet u nogal wat keuzes maken als u zorg nodig heeft. Werkt fysiotherapie voor u of juist medicijnen? En gaat u voor een experimentele behandeling of niet? Het is dan fijn om te weten dat u er niet alleen voor staat. Uw arts kan u meer vertellen over de keuzes die u heeft. En CZ is er ook om u verder te helpen, met advies, wachtlijstbemiddeling en andere handige zorgextra’s.

Samen beslissen met uw arts

Uw arts vertelt u graag wat uw mogelijkheden zijn. En kijkt altijd samen met u wat het beste bij u past. Want het gaat er uiteindelijk niet om wat voor een ander werkt, maar wat voor ú belangrijk is. Bereid u goed voor op het gesprek met de arts. Het spiekbriefje en de keuzehulp helpen u daarbij.

De juiste zorg vinden

Heeft u de behandeling gekozen die bij u past? Dan wilt u natuurlijk een zorgverlener die daar heel veel ervaring mee heeft. Soms heeft u ook hulp voor thuis nodig. Bijvoorbeeld thuiszorg, vervoer of hulpmiddelen. Die informatie vindt u bij ons heel makkelijk online.

Sneller geholpen worden

Soms is het niet erg om langer te wachten als dat betekent dat u terecht kunt in het ziekenhuis van uw keuze. Moet u lang wachten en maakt het u niet uit in welk ziekenhuis u behandeld wordt? Dan zoeken we graag voor u naar alternatieven.

Extra support bij uw zorg

Zorg nodig? Met CZ Extra krijgt u support bij wat belangrijk is voor ú. Van wachtlijstbemiddeling of een second opinion tot direct contact met een verpleegkundige.

Bekijk alle zorgextra's
Man en vrouw kijken op tablet

Geef uw mening

Vindt u de informatie op deze pagina nuttig? Ja Nee

Naar boven