CZ Zorgprijs 2019

Klantwens centraal

De inschrijving is gesloten. Wij hebben weer mooie ideeën ontvangen op de Zorgprijsvraag. De jury gaat deze beoordelen. Zodra de uitslag bekend is, krijgt u schriftelijk bericht.

Iedere cliënt is uniek. Iedere zorgvraag is uniek

CZ Zorgprijs-Klantwens-centraal-img

Bij zorg gaat het om het totale welbevinden. De mate waarin iemand zich tevreden voelt met zijn leven. Dat is voor iedere persoon anders. En afhankelijk van allerlei factoren. Daarom zoeken we dit jaar naar creatieve ideeën en oplossingen voor een beter welbevinden voor cliënten met langdurige zorg. Waarbij u uitgaat van de wensen van de cliënt. Denk aan:

  • Mentaal welbevinden als persoon
  • Persoonlijke ontwikkeling en zelfbepaling
  • Lichamelijk gevoel van welbevinden en gezondheid
  • Dag invulling volgens eigen interesses
  • Relaties en sociale contacten
  • Woon- en leefomstandigheden

Jurering

De vaste jury van de CZ Zorgprijs bestaat uit Joep de Groot, bestuursvoorzitter van CZ, en Ine van Hest, voormalig directeur van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. De juryvoorzitter is prof. dr. Tineke Abma, hoogleraar Participatie & Diversiteit op de afdeling Metamedica, en onderzoeksleider in EMGO+, het onderzoeksinstituut voor gezondheid en zorg van het VU medisch centrum. De vakjury bestaat uit Erik Verkaar, directeur Zorgbelang Inclusief, Rob Krijgsman, voormalig commercieel directeur OHRA, dr. Truus Teunissen, onderzoeker, trainer en ervaringsdeskundige, Jeanny van Vreeswijk-Manusiwa van het Netwerk NOOM en Mohammed Benzakour, socioloog, schrijver en journalist. Zij zullen zich in oktober over de inzendingen buigen. Eind november is de feestelijke prijsuitreiking.

Contact met het CZ Fonds

Hebt u een vraag voor het CZ Fonds? Bijvoorbeeld over een ingediend project? Neem gerust contact met ons op. U krijgt binnen 5 werkdagen reactie van ons.