CZ nog drie jaar titelsponsor Tilburg Ten Miles

Vanmiddag hebben Rogier van der Hooft, directeur bij CZ en Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland, een overeenkomst getekend waarbij CZ zich voor nog eens drie jaar verbindt aan Midden-Brabants grootste sportevenement de CZ Tilburg Ten Miles.

27 augustus 2018

Rogier van der Hooft: “Met veel trots verbinden wij onze naam nog 3 jaar aan de CZ Tilburg Ten Miles. Wij willen met dit partnerschap onze nauwe betrokkenheid bij de stad Tilburg laten zien. CZ zet zich hierbij actief in om verschillende doelgroepen uit Tilburg te laten bewegen en deelnemen.”

Mario Kadiks: “Wij zijn erg blij dat we CZ voor nog eens drie jaar aan ons hebben kunnen verbinden. De afgelopen jaren is uitstekend samengewerkt. Voor ons is deze overeenkomst van groot belang voor de continuïteit van dit grootste sportevenement van Midden-Brabant, dat komende zondag zijn 31e editie kent. Op allerlei gebieden gaan we kijken hoe we samen met CZ het hardlopen en wandelen verder kunnen stimuleren.”

De eerstvolgende editie van de CZ Tilburg Ten Miles wordt komend weekeinde gehouden. Op zaterdag 1 september nemen ruim 1000 wandelaars deel aan de CZ TTM Wandeltocht door het natuurgebied aan de oostzijde van Tilburg. Op zondag 2 september gaan enkele tientallen (top) atleten en vele duizenden recreanten van start voor een van de vele onderdelen die het evenement kent.