Oplossing voor huisartsenzorg in Anna Paulowna

De afgelopen tijd is er minder zorg van huisartsen beschikbaar in Anna Paulowna. Dit zorgt voor de nodige onrust en onzekerheid. Zorgverzekeraars nemen deze zorgen serieus. Samen met de Gemeente Hollands Kroon en Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland wordt er aan een oplossing gewerkt. Vanaf 22 juli aanstaande start daarom een extra huisartsenpraktijk in Anna Paulowna: HKN Praktijk.

12 juli 2019

Patiënten van huisartsenpraktijk Anna Paulowna/Breezand

Wij gaan er vanuit dat patiënten van deze praktijk huisartsenzorg krijgen zoals ze gewend zijn. Mogelijk vindt deze zorg plaats op een andere locatie. Als patiënten zich liever inschrijven bij de nieuwe HKN Praktijk, dan kan dat via de website. Daar is ook (contact)informatie over de nieuwe praktijk te vinden.

Opbouw van de praktijk: vanaf eind augustus meer ruimte

HKN Praktijk is een startende huisartsenpraktijk. Het kost tijd om deze praktijk goed op te bouwen. Gevolg daarvan is dat de bezetting, zeker in de zomerperiode, nog niet helemaal op orde is. De praktijk kan daarom tot en met eind augustus maar een beperkt aantal patiënten inschrijven. Daarna is er meer ruimte voor patiënten.

Verzekerden die zijn ingeschreven bij de huisartsenpraktijk Anna Paulowna/Breezand ontvangen bovenstaand bericht binnenkort persoonlijk.