CZ kanker

Hulp bij kanker

Wilt u weten waar u de beste zorg kunt vinden voor uw situatie? Hebt u twijfels over uw diagnose of behandelvoorstel? Maakt u zich zorgen over hoe het thuis moet, als u of uw naaste uit het ziekenhuis komt? Of heeft u behoefte aan mentale ondersteuning? Het CZ Zorgteam helpt u verder.

Persoonlijk oncologie advies van CZ

U hoeft niet telkens opnieuw uw verhaal te vertellen aan verschillende mensen of afdelingen. De zorgadviseur die u helpt, blijft uw aanspreekpunt.

Bel (013) 594 91 10 
ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur

of stel uw vraag aan het CZ Zorgteam

Medisch advies van een e-deskundige

Hebt u een medische vraag? E-mail uw vraag naar onze e-deskundigen voor vertrouwelijk advies.

Mail de de deskundige

CZ Zorgteam

Wachtlijstbemiddeling

Als tijd kostbaar is, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. CZ denkt met u mee en bemiddelt waar het mogelijk is. Zodat u sneller aan de beurt bent voor een behandeling.

Second opinion

Misschien twijfelt u over de diagnose of voorgestelde behandeling. De zorgadviseurs van CZ adviseren u over de mogelijkheden voor een second opinion van een Nederlandse of internationale topspecialist.

Het Borstkankerboek

Borstkankerboek

Dit boek gaat onder andere in op het verloop van de ziekte en mogelijke behandelingen.

CZ-verzekerden met de diagnose borstkanker vragen gratis het borstkankerboek aan. Bel hiervoor naar: (013) 594 91 10.

Overige geïnteresseerden kunnen het boek met korting bestellen in de CZ Gezondheidswinkel.

Beste borstkankerzorg vergelijken

CZ heeft de kwaliteit van borstkankerzorg in kaart gebracht, zodat u de beste zorg voor uw situatie kunt vinden. Het gaat om de medische kwaliteit, wachttijden en de ervaringen van patiënten.

Vergelijk borstkankerzorg in de Zorgvinder

Huishoudelijke hulp

Behandeltrajecten zijn vaak intensief. We kunnen ons voorstellen dat u wel wat hulp kunt gebruiken bij dagelijkse dingen, bijvoorbeeld in het huishouden. Huishoudelijke hulp valt onder de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). De Wmo wordt uitgevoerd door de gemeenten. U kunt voor uitvoering van de Wmo terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente.

Vergoedingen bij kanker

Als bij u of iemand in uw omgeving kanker is vastgesteld, dan zijn er vaak verschillende soorten zorg nodig. Met welke soorten zorg kunt u te maken krijgen en wat zijn de vergoedingen daarbij? In het alfabetische overzicht vindt u meer informatie.

Zorg in de laatste levensfase

Voor mensen die in hun laatste levensfase terecht zijn gekomen, biedt CZ advies en ondersteuning. Naast het verdriet en de zorgen, krijgt u immers ook te maken met allerlei regelingen en mogelijke onkosten. CZ kan u hierbij ontlasten.

Lees meer over zorg in de laatste levensfase

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Hoe kan het CZ Zorgteam u helpen?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor persoonlijk advies, het regelen van zorg en het vergelijken van zorgverleners.

Zorgteam