Extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven

Meer rust in uw hoofd met de mindfulness-app, een intakegesprek met een arbeidsfysiotherapeut, online hulp voor psychische klachten en een online overgangsconsult. Dit zijn de nieuwe, extra vergoedingen bij uw collectieve aanvullende zorgverzekering.

Intake arbeidsfysiotherapie

De arbeidsfysiotherapeut kijkt naar uw lichamelijke klachten én naar de situatie op uw werk. U krijgt een vergoeding voor het intakegesprek dat bestaat uit: een vraaggesprek, een analyse van uw werksituatie en eventueel een bewegingsonderzoek.

Tip: wanneer uw arbeidsfysiotherapeut adviseert om verder te gaan met arbeidsfysiotherapie, bespreek dit dan met uw werkgever. In veel gevallen vergoed hij uw arbeidsfysiotherapie.

Dit krijgt u vergoed

We vergoeden 100% voor de intake en 1 behandeling fysiotherapie. Op uw tegoed voor fysiotherapie wordt 1 behandeling in mindering gebracht.

Hier kunt u terecht

Ga naar één van de arbeidsfysiotherapeuten die wij hiervoor hebben geselecteerd. Gaat u naar een andere arbeidsfysiotherapeut, dan krijgt u namelijk geen vergoeding.

Om u aan te melden kunt u terecht bij LIJV.

Mindfulness bij burn-out

Met de Minday-app komt u weer sterker in uw schoenen te staan. Het programma duurt 8 weken.

Dit krijgt u vergoed

We vergoeden 100% voor het volgen van het programma. Het installeren van de app kost € 4,99. Deze kosten vergoeden we niet.

Hier kunt u terecht

Minday is een programma van Shared Ambition. Om u aan te melden voor het programma kunt u terecht bij Shared Ambition. Indien u voor vergoeding in aanmerking komt, dan krijgt u een telefonische intake en wordt bepaald of het programma past bij uw vraag. Als dit antwoord positief is, dan krijgt u een inlogcode voor de app en kunt u het traject starten. Is Minday niet geschikt dan kan Shared Ambition adviseren welke zorg u dan wel nodig hebt. Indien u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen of bellen met Shared Ambition: 033-4337010.

Vitalmindz

Minder piekeren, angst of depressie overwinnen of beter leren omgaan met werkstress? De online trainingen van Vitalmindz helpen u hierbij. Ga zelf thuis aan de slag met het trainingsprogramma en opdrachten. En krijg via e-mail of telefoon ondersteuning van een therapeut.

Dit krijgt u vergoed

We vergoeden 100% per module en 1 module per jaar.

Hier kunt u terecht

Voor deze online trainingen kunt u terecht bij Vitalmindz. Meld u direct aan.

Aanmelden voor Vitalmindz

Online overgangsconsult

Hebt u vragen over de overgang? Maak dan gebruik van het online overgangsconsult. In dit consult worden onderwerpen behandeld als opvliegers of stemmingswisselingen. En omdat alles online gaat, hoeft u de deur er niet voor uit.

Dit krijgt u vergoed

U krijgt het online overgangsconsult volledig vergoed.

Hier kunt u terecht

Wilt u zich aanmelden voor het online overgangsconsult, dan kunt u terecht bij Gezondeboel.

Nog vragen? We zijn er voor u