Bedrijfszorg van CZ

Een gemiddeld bedrijf heeft 4% verzuim. Maar de risicogroep is veel groter. Met bedrijfszorg van CZ werken we samen met uw klanten aan het vergroten van de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. En verzuim te beperken of zelfs te voorkomen. Op een manier die bij hen past. We helpen u graag met al uw vragen over de zorg of de collectieve zorgverzekering. We adviseren, organiseren en bieden financieringsoplossingen.

Neem contact op met CZ Intermediair

Bedrijfszorg is onze zorg

Werkgevers krijgen een steeds grotere verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid, inzetbaarheid en het verzuim van hun medewerkers. Bijvoorbeeld door:

 • Toenemende wet- en regelgeving vanuit de overheid waar zij aan moeten voldoen.
 • Meer oudere medewerkers, omdat mensen steeds langer door moeten werken. Het risico op gezondheidsklachten bij oudere medewerkers is groter en ze verzuimen vaak langer. Dit beïnvloedt de inzetbaarheid.
 • Een toenemende ongezonde leefstijl van medewerkers, waardoor werkgevers te maken krijgen met daarbij horende klachten.
 • Groeiende zorg voor familie- en gezinsleden wat een weerslag heeft op de inzetbaarheid van medewerkers.

Hoe we u helpen

Samen met uw klanten werken we structureel aan het verbeteren van de gezondheid van medewerkers om hun duurzame inzetbaarheid te vergroten. Hierbij zijn wij actief op drie gebieden:

 • preventie en gezondheidsmanagement
 • verzuimmanagement
 • (medische) interventies. 

De beste oplossing voor medewerkers én werkgevers

De gezondheid van medewerkers is een gedeelde verantwoordelijkheid van uw klanten én hun medewerkers. Daarom richten we ons met bedrijfszorg niet alleen op medewerkers, maar kijken we ook wat uw klanten als werkgever kunnen doen.

Scope Bedrijfszorg van CZ

Samenwerken met CZ

CZ gelooft in de kracht van de assurantie adviseur en werkt intensief samen met professionele onafhankelijke intermediairs. U als intermediair kent de markt, de regio en de klantspecifieke situatie. CZ kent de zorg, heeft een uitgebreid aanbod en denkt met u mee over de beste oplossing voor uw klanten op het gebied van zorg, verzuim en inkomen. Hierdoor ontstaat een optimale samenwerking.

Zes redenen om samen te werken met CZ:

 • Volwaardige sparringpartner op het gebied van zorg en verzuim.
 • Vast aanspreekpunt in de organisatie, die met u meedenkt over de beste oplossing voor uw klanten.
 • Betrouwbare partner voor u en uw klanten. Onze klanten geven ons een 8,0 voor klanttevredenheid.
 • Actieve ondersteuning bij verkoop en marketing.
 • Met Mijn CZ Zakelijk kunt u snel offertes aanvragen of verzekeringen sluiten.
 • Transparante provisieregeling.

Kwaliteit staat voorop
CZ loopt voorop in de zorg. Dat doen we met een actief beleid in het toetsen van kwaliteit in de zorg, het peilen van de mening van verzekerden en het maken van prijs- en kwaliteitsafspraken met aanbieders van zorg en hulpmiddelen. Zodat iedere CZ-verzekerde daadwerkelijk de allerbeste zorg kan krijgen.

Neem contact op met CZ Intermediair

Onze visie: gezonde, duurzame inzetbare medewerkers. Nu en later.

Met bedrijfszorg richten we ons niet alleen op het verzuim van vandaag. Maar juist op medewerkers, die door een gezondheidsklacht op korte of lange termijn dreigen uit te vallen. Door ons daarop te richten, helpen we uw klanten verzuim te voorkomen en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

Bedrijfszorg

CZ Intermediair

We helpen u graag met al uw vragen over het gezond en inzetbaar houden van medewerkers en de collectieve zorgverzekering.