Vitale medewerkers op de fiets

Ondersteuning binnen handbereik

Wij helpen uw klanten de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers te vergroten. En verzuim te beperken of zelfs te voorkomen. Op een manier die bij hen past.

Neem contact op

CZ Intermediair

Bedrijfszorg

Wij helpen uw klanten de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers te vergroten. En verzuim te beperken of zelfs te voorkomen. Op een manier die bij hen past.

Zorgverzekeringen

CZ biedt een collectieve zorgverzekering met ruime keuze in aanvullende verzekeringen en een interventieverzekering voor grote en kleinere organisaties.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor uw zakelijke klanten. Wij sturen u de offerte binnen 2 werkdagen per e-mail.

CZ doet meer voor uw klanten

Werkgevers met een collectieve zorgverzekering bij CZ kunnen kosteloos gebruikmaken van onze expertise. Zo houden we medewerkers samen gezond.

1. Inzicht krijgen

Uw klanten krijgen een helder advies hoe zij de gezondheid en inzetbaarheid van hun medewerkers kunnen verbeteren. Daarvoor gebruiken we onder andere tools en testen, en analyseren we data en bedrijfsinformatie. Dit geeft inzicht in de knelpunten van het bedrijf.

2. Zorg inzetten

Uw klanten krijgen een overzicht met de benodigde (medische) interventies. Dit is speciaal op maat gemaakt volgens het 'matched care principe'. De Interventie Expert organiseert de inzet van interventies en zorgt ervoor dat alle medewerkers van uw klanten hier gebruik van kunnen maken.

3. Zorg financieren

Wij bieden uw klanten financiële oplossingen om bedrijfszorg betaalbaar te houden. Onder andere door de aanvullende verzekering van hun medewerkers als financieringsbron bij interventies. Ook hebben wij kennis van externe oplossingen zoals subsidies.

4. Gezond aan het werk

Wij bieden vanaf 2020 niet alleen premiekorting, maar ook het gratis CZ Gezond aan het werkpakket. Plus extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven. Zo werken de medewerkers van uw klanten zelf aan hun gezondheid en blijven zij fysiek fit en mentaal sterk.

Naar boven