Beëindiging financiële ondersteuning projecten

Het CZ Fonds heeft 20 jaar lang oude reserves ingezet om projecten te financieren. 2018 was het laatste jaar waarin we dit deden. Daarom kunt u helaas geen projecten meer indienen.

Waarom stoppen we met de financiering?

In 1986 werd de vrijwillige ziekenfondsverzekering opgeheven. De overgebleven reserves werden verdeeld over de zorgverzekeraars. We spraken af de reserves 20 jaar lang te gebruiken om nieuwe initiatieven in de gezondheidszorg te financieren. We zijn in 1999 begonnen met het inzetten van reserves. En dit heeft tot en met 2018 geduurd.

Wilt u in 2019 financiering voor een goed idee?

U kunt geen aanvragen meer indienen voor financiële ondersteuning vanuit de oude reserves. Maar de CZ Verwenzorgprijs en CZ Zorgprijs, blijven bestaan. Hebt u creatieve ideeën om de zorg nog beter te maken? Of hebt u een leuk verwenidee voor de chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg?

Houd de CZ Zorgprijsvraag en CZ Verwenzorgprijsvraag in de gaten.

Hebt u nog vragen over deze beëindiging?

Of hebt u een idee voor een zorgvernieuwend project? Dit is altijd welkom. Stuur een e-mail naar de manager van het CZ Fonds.

Contact met het CZ Fonds

Hebt u een vraag voor het CZ Fonds? Bijvoorbeeld over een ingediend project? Neem gerust contact met ons op. U krijgt binnen 5 werkdagen reactie van ons.