Vergoeding verloskundige hulp door een verloskundige, specialist of huisarts

Wat krijgt u vergoed voor verloskundige hulp door een verloskundige, specialist of huisarts? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Deze vergoeding is niet veranderd ten opzichte van 2016.

Wat krijgt u vergoed?

Krijgt u de verloskundige hulp van een verloskundige, specialist of huisarts die een contract met ons heeft? Dan vergoeden we 100% van de kosten. Met deze gecontracteerde zorgverleners hebben we namelijk afspraken gemaakt over kwaliteit en prijzen. Ook de meeste vormen van prenatale screening krijgt u vergoed.

Heeft uw verloskundige, specialist of huisarts geen contract met ons? Dan krijgt u misschien niet alles vergoed. Lees meer over de vergoeding van niet-gecontracteerde zorg.

Eigen bijdrage en eigen risico

U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. U betaalt ook geen eigen risico.

Waar kunt u terecht?

Op zoek naar een verloskundige, ziekenhuis of huisarts die een contract met ons heeft? Vind een verloskundige, specialist of huisarts. U kunt uw selectie verfijnen op: verloskundige, specialist of huisarts.


We vermelden op onze website zo zorgvuldig mogelijk onze vergoedingen en voorwaarden. Maar of we uiteindelijk uw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiële polisvoorwaarden, vergoedingsoverzichten en reglementen.

Uw vraag: ""
chat

Ik beantwoord vragen over de vergoedingen van CZ. Wat is uw vraag?

Vorige
Was dit antwoord behulpzaam?
We vinden het fijn als u ons vertelt waarom niet.
Bedankt voor uw mening!

Anderen vroegen naar