Mantelzorg: best een heel geregel

De meeste mensen vinden het normaal dat zij een ander helpen. Maar soms zit uw hoofd vol met alle regeldingen. En maakt u zich zorgen over uw naaste. CZ helpt u graag. Zodat u goed voor uw naaste zorgt, maar ook voor uzelf.

Gratis tips voor mantelzorgers

Meld u aan voor de e-mailreeks ‘Zorgen voor uw naaste’. Dan ontvangt u de komende 4 maanden om de week handige informatie en nuttige tips. Deze e-mails helpen u bij de zorg voor uw naaste, nu en in de toekomst. Na 8 e-mails stopt de reeks vanzelf.

CZ Mantelzorgproducten

Mantelzorgboek en pas

Zorgen anderen wel goed genoeg voor uw naaste? En wat als er iets met u gebeurt? Onze mantelzorgproducten geven u meer overzicht en controle.

Bestel de mantelzorgproducten

Wij staan voor u klaar

CZ helpt u graag bij het vinden en regelen van zorg en hulp. Zodat u goed voor uw naaste zorgt, maar ook voor uzelf.

Bel het CZ Zorgteam

Krijg uitleg over regelingen en vergoedingen. En advies over hoe u uw zorgtaken kunt verlichten en overbelasting voorkomt.

Doe de CZ HulpWijzer

Waar klopt u aan als u hulp nodig hebt zoals verpleging aan huis, vervoer of andere hulp? De hulpwijzer wijst u de weg.

Mantelzorgtest: krijg inzicht, praktische tips en hulp

Hoelang houdt u de zorg voor uw naaste nog vol? Doe de test en ontvang een persoonlijk hulpaanbod met tips en adviezen.

Meld u aan voor de mantelzorg nieuwsbrief

Meld u gratis aan voor de CZ nieuwsbrief, speciaal voor mantelzorgers. U ontvangt maandelijks het belangrijkste nieuws uit zorgland, praktische tips voor de zorg voor uw naaste en speciale aanbiedingen.

Aanmelden

Speciaal voor mantelzorgers

Tips van de mantelzorgmakelaar

Tips van de mantelzorgmakelaar

Mantelzorgmakelaars Loes, Marga en Natalie komen dagelijks bij mantelzorgers en hun naasten thuis. Zij helpen hen bij het regelen van zorg. Hier delen zij hun ervaringen en tips met u.

Lees alle tips

CZ Zorgteam

U kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

Naar boven