Tips en hulp van onze mantelzorgmakelaars

Hoe regel ik vervangende mantelzorg? Wat is een keukentafelgesprek? En hoe voorkom ik dat de zorg mij te veel wordt? Als mantelzorger hebt u veel vragen. Onze mantelzorgmakelaars delen hun tips én nemen zorg uit handen.

Wat is een mantelzorgmakelaar?

Een mantelzorgmakelaar biedt professionele ondersteuning, zodat de mantelzorger minder belast wordt. Een mantelzorgmakelaar weet de weg in de ingewikkelde wereld van de zorg, en is op de hoogte van de wet- en regelgeving.

Meer rust door hulp van een mantelzorgmakelaar

Het regelen van zaken kost vaak veel tijd. Tijd die u liever besteedt aan de zorg voor uw naaste, zoals uw kind, partner of ouder. Een mantelzorgmakelaar kan u helpen bij het regelen van dingen. Zo houdt u tijd en energie over voor de zaken waar het écht om draait.

Ik had nooit gedacht dat alles zo snel geregeld kon zijn. Ik ben zo blij dat ik met jullie gebeld heb.

Hulp en advies van onze mantelzorgmakelaars

Onze mantelzorgmakelaars Loes, Marga en Natalie komen dagelijks bij mantelzorgers en hun naasten thuis. In de blogs hieronder leest u hoe de mantelzorgmakelaars hen hebben geholpen. En vindt u concrete tips die u meteen kunt gebruiken. Wilt u ook de hulp van onze mantelzorgmakelaars inschakelen? Bekijk wat u vergoed krijgt.

Zorg nodig?

Het CZ Zorgteam helpt u graag met persoonlijk advies. Van wachtlijstbemiddeling tot het vinden van de juiste zorgverlener. Voor uzelf of iemand voor wie u zorgt.