Volg het webinar 'Haal meer uit het gesprek met de dokter'

Leer in 45 minuten hoe u de juiste vragen stelt en niets vergeet als u een belangrijk gesprek hebt met de dokter.

Hulp bij second opinion aanvragen

Het webinar is op 4 april om 19.30 uur. Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen over dit onderwerp aan specialisten.

Wegens succes herhaald! We verzorgden dit webinar eerder in oktober 2017 en ontvingen een rapportcijfer 8 van onze kijkers.

Dit leert u tijdens het webinar

Een goed gesprek met de dokter is belangrijk. Het gaat tenslotte over uw gezondheid. Maar hoe zorgt u ervoor dat u de juiste vragen stelt en niets vergeet?

CZ helpt u graag zodat u weet wat u straks moet doen voor, tijdens én na uw gesprek. Tijdens het webinar leert u onder meer:

  • Wat u kunt doen als u of uw naaste tijdsdruk voelt tijdens het gesprek.
  • Hoe u omschrijft waar u of uw naaste last van heeft.
  • Hoe u door de juiste vragen te stellen een goede uitleg krijgt van uw dokter.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Het webinar is voor iedereen die wel eens de dokter bezoekt. En hebt u binnenkort een belangrijk gesprek met uw dokter? Dan is het webinar zeker iets voor u.

Over de spreker

Michiel

Michiel Hageman, arts

Michiel is oprichter van PATIENT+ en heeft de afgelopen jaren in Nederland en Amerika vele onderzoeken gepubliceerd over het effect van gezamenlijke besluitvorming. Michiel is orthopeed in opleiding en past gezamenlijke besluitvorming dagelijks toe in de praktijk.

Dit formulier bevat fouten. Controleer de velden en verstuur opnieuw.

Ja, ik meld mij aan voor het webinar

Stelt u tijdens het webinar een vraag die niet over uzelf gaat? Geef dan niet aan wat uw relatie tot degene is om zijn of haar privacy te waarborgen. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u voor uw naaste zorgt in plaats van voor uw vader.

Uw relatienummer staat op uw CZ Zorgpas of polis
U ontvangt een bevestiging op dit e-mailadres
We gebruiken uw mobiele nummer alleen om u eenmalig een sms'je te sturen voor aanvang van het webinar

Ik ontvang graag meer informatie van CZ

Om uw aanmelding te verwerken, slaan wij uw gegevens tijdelijk op om u van informatie te voorzien rondom het webinar. Wij delen uw gegevens hiertoe met andere partijen waar CZ een overeenkomst mee heeft. Hierin is bepaald dat uw gegevens enkel gebruikt worden voor het verzenden van e-mails over het webinar en een herinnering sms-bericht over het webinar. Uw gegevens worden op geen enkele manier voor andere doeleinden gebruikt. Door uw gegevens achter te laten, stemt u hiermee in.