FysioThuis: zelf oefenen met de fysio-app

Van nekpijn tot lage rugpijn en zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn. Download de Fysio Thuis app, doe de test en krijg fysio-oefeningen om uw klachten te verhelpen of voorkomen.

Iemand doet fysio-oefeningen thuis

Dit zijn de voordelen van FysioThuis

Zelf aan de slag

Krijg oefeningen voor uw nek, onderrug of bekken. Met duidelijke video’s en uitleg.

Waar en wanneer u wil

Doe fysio oefeningen wanneer het u uitkomt. Thuis, op het werk of onderweg.

Direct starten

Geen wachttijden. Download de app en start vandaag nog.

FysioThuis kost u niets

FysioThuis is kosteloos te gebruiken voor klanten van CZ. Het maakt niet uit hoe u verzekerd bent. Als u aanvullend verzekerd bent, dan gaat het gebruik van de app niet af van uw vergoedingen voor fysiotherapie.

Ga aan de slag met FysioThuis

Download de app, beantwoord een paar vragen en krijg oefeningen voor uw nek, onderrug of bekken. Start vandaag nog met FysioThuis.

Download de app
  • Programma's gemaakt door fysiotherapeuten
  • Gewoon bij uw zorgverzekering
  • Met duidelijke video's

Goed om te weten

Met FysioThuis kunt u zelf aan de slag met fysio oefeningen voor uw bekken, onderrug of nek. De oefenprogramma’s zijn allemaal samengesteld door fysiotherapeuten. Liever een diagnose of echt contact met een zorgverlener? Ga dan naar uw huisarts of fysiotherapeut.

Veelgestelde vragen over FysioThuis

FysioThuis heeft op dit moment oefeningen voor de nek, onderrug en bij zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn. En er komen steeds meer oefenprogramma's bij.

Nee, FysioThuis kost u als klant van CZ helemaal niets en gaat ook niet af van uw vergoedingen.

Nee, CZ ziet niet wat u in de app doet. De app wordt uitgevoerd door Physitrack in samenwerking met fysiotherapeuten van Monné Zorg & Beweging, en zij delen geen persoonsgegevens met CZ. Wel ontvangt CZ geanonimiseerde data over het gebruik en de effectiviteit van de app. Bekijk het privacybeleid van Physitrack.

Haal meer uit CZ Extra

Of u nu gezonder wil leven of zorg nodig heeft. Bij CZ krijgt u meer dan 20 gratis extra's die u support geven bij uw zorg en gezondheid. Zoals de FitzMe app, voor een gezondere leefstijl, appen met een verpleegkundige en kortingen op brillen, sportkleding en nog veel meer. Wat past bij u?

Ontdek alle extra's
Vrouw met kop thee op balkon