Zorgadvies van CZ

Hebt u zorg of hulp nodig, voor uzelf of voor uw naaste? Wilt u weten hoe u zich goed kunt voorbereiden op een gesprek met uw arts? Wilt u wachtlijstbemiddeling of een second opinion aanvragen, of zoekt u het beste ziekenhuis bij u in de buurt? Of u nu ziek, zwanger of mantelzorger bent: we helpen u graag de zorg te vinden en te regelen die u nodig hebt.

Het CZ Zorgteam staat voor u klaar

De beste zorg regelen

Consultvoorbereiding

Goed voorbereid

Hebt u ergens last van? Sta er bij stil dat u altijd meerdere keuzes hebt. Als u zich goed voorbereidt op een gesprek met uw arts, kunt u de juiste vragen stellen en samen met uw arts de juiste beslissing nemen. CZ helpt u graag om u goed voor te bereiden. Zo houdt u zelf de regie over uw zorg.

HulpWijzer

Hulp nodig? Zó regelt u dat

Waar klopt u aan als u hulp nodig heeft zoals verpleging aan huis, hulpmiddelen, woningaanpassing, vervoer of andere hulp? De CZ HulpWijzer wijst u de weg. Geef aan waar u hulp bij kunt gebruiken en beantwoord een paar vragen. Dan krijgt u meteen een persoonlijk stappenplan én praktische tips om alles goed te regelen.

Wachtlijstbemiddeling

Wachtlijstbemiddeling

Is er een wachtlijst voor uw behandeling? Misschien kunt u in een ander ziekenhuis sneller terecht. We zoeken het graag voor u uit.

Second opinion

Second opinion

Twijfelt u over een diagnose of behandeling? Vraag een andere arts om zijn mening. Als u wilt, kunnen wij u helpen met het regelen van zo’n second opinion.

Zorgvinder

Zorgverleners vinden

Zoekt u een zorgverlener die een contract heeft met CZ? Vind en vergelijk zorgverleners bij u in de buurt met de Zorgvinder.

Het CZ Zorgteam helpt u met:

  • het regelen van zorg
  • persoonlijk advies van zorgdeskundigen
  • wachtlijstbemiddeling en second opinion en vergelijken van zorgverleners.

Bel (013) 594 91 10 
ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur

Of stel uw vraag aan het CZ Zorgteam

Het CZ Zorgteam overlegt voor het beeldscherm

E-mail uw vraag naar een medisch deskundige

Als klant van CZ kunt u gratis gebruikmaken van een team onafhankelijke artsen, therapeuten en andere medisch deskundigen. E-mail uw vraag en u krijgt binnen 2 werkdagen vertrouwelijk antwoord.

Zo werkt het

Contact met een verpleegkundige

Hebt u een vraag over uw gezondheid? Bijvoorbeeld als u twijfelt of u naar de dokter moet?

Bel de gezondheidslijn
088 555 73 33
Dag en nacht

Of chat via de app

Extra hulp bij…

Voor sommige zorg bieden we extra diensten. Bijvoorbeeld voor dementie, zwangerschap en mantelzorg. We helpen u met praktische tips en bij het vinden en regelen van zorg.

Zwangerschap en geboorte
Dementie
Mantelzorg
Diabetes
Overgewicht en afvallen
Kanker
Zorg in de laatste levensfase