Zorgadvies van CZ

Hebt u zorg of hulp nodig, voor uzelf of voor uw naaste? Wilt u weten hoe u zich goed kunt voorbereiden op een gesprek met uw arts? Wilt u wachtlijstbemiddeling of een second opinion aanvragen, of zoekt u het beste ziekenhuis bij u in de buurt? Of u nu ziek, zwanger of mantelzorger bent: we helpen u graag de zorg te vinden en te regelen die u nodig hebt.

Het CZ Zorgteam staat voor u klaar

De beste zorg regelen

Consultvoorbereiding

Goed voorbereid

Hebt u ergens last van? Sta er bij stil dat u altijd meerdere keuzes hebt. Als u zich goed voorbereidt op een gesprek met uw arts, kunt u de juiste vragen stellen en samen met uw arts de juiste beslissing nemen. CZ helpt u graag om u goed voor te bereiden. Zo houdt u zelf de regie over uw zorg.

HulpWijzer

Hulp nodig? De CZ HulpWijzer wijst u de weg

Waar klopt u aan voor ondersteuning? Kies uw thema en beantwoord enkele vragen. Dan krijgt u een persoonlijk stappenplan en praktische tips over hoe u hulp en zorg regelt.

Wachtlijstbemiddeling

Wachtlijstbemiddeling

Is er een wachtlijst voor uw behandeling? Misschien kunt u in een ander ziekenhuis sneller terecht. We zoeken het graag voor u uit.

Second opinion

Second opinion

Twijfelt u over een diagnose of behandeling? Vraag een andere arts om zijn mening. Als u wilt, kunnen wij u helpen met het regelen van zo’n second opinion.

Zorgvinder

Zorgverleners vinden

Zoekt u een zorgverlener die een contract heeft met CZ? Met de zorgvinder vindt en vergelijkt u eenvoudig zorgverleners bij u in de buurt.

Het CZ Zorgteam helpt u met:

  • advies over het regelen van zorg en over vergoedingen
  • persoonlijk advies van zorgdeskundigen
  • wachtlijstbemiddeling en second opinion en vergelijken van zorgverleners.

Bel (013) 594 91 10 
ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur

Of stel uw vraag aan het CZ Zorgteam

Het CZ Zorgteam overlegt voor het beeldscherm

Extra hulp bij…

Voor sommige zorg bieden we extra diensten. Bijvoorbeeld voor dementie, zwangerschap en mantelzorg. We helpen u met praktische tips en bij het vinden en regelen van zorg.

Zwangerschap en geboorte
Dementie
Mantelzorg
Diabetes
Overgewicht en afvallen
Kanker
Zorg in de laatste levensfase