Zorgadvies van CZ

Hebt u zorg of hulp nodig, voor uzelf of voor uw naaste? Wilt u weten hoe u zich goed kunt voorbereiden op een gesprek met uw arts? Wilt u wachtlijstbemiddeling of een second opinion aanvragen, of zoekt u het beste ziekenhuis bij u in de buurt? Of u nu ziek, zwanger of mantelzorger bent: we helpen u graag de zorg te vinden en te regelen die u nodig hebt.

Het CZ Zorgteam staat voor u klaar

De beste zorg regelen

Consultvoorbereiding

Goed voorbereid

Hebt u ergens last van? Sta er bij stil dat u altijd meerdere keuzes hebt. Als u zich goed voorbereidt op een gesprek met uw arts, kunt u de juiste vragen stellen en samen met uw arts de juiste beslissing nemen. CZ helpt u graag om u goed voor te bereiden. Zo houdt u zelf de regie over uw zorg.

HulpWijzer

Hulp nodig? Zó regelt u dat

Waar klopt u aan als uw naaste hulp nodig heeft zoals verpleging aan huis, hulpmiddelen, woningaanpassing, vervoer of andere hulp? De CZ HulpWijzer wijst u de weg. Geef aan waar u hulp bij kunt gebruiken en beantwoord een paar vragen. Dan krijgt u meteen een persoonlijk stappenplan én praktische tips om alles goed te regelen.

Wachtlijstbemiddeling

Wachtlijstbemiddeling

Is er een wachtlijst voor uw behandeling? Misschien kunt u in een ander ziekenhuis sneller terecht. We zoeken het graag voor u uit.

Second opinion

Second opinion

Twijfelt u over een diagnose of behandeling? Vraag een andere arts om zijn mening. Als u wilt, kunnen wij u helpen met het regelen van zo’n second opinion.

Zorgvinder

Zorgverleners vinden

Zoekt u een zorgverlener die een contract heeft met CZ? Met de zorgvinder vindt en vergelijkt u eenvoudig zorgverleners bij u in de buurt.

Het CZ Zorgteam helpt u met:

  • het regelen van zorg
  • persoonlijk advies van zorgdeskundigen
  • wachtlijstbemiddeling en second opinion en vergelijken van zorgverleners.

Bel (013) 594 91 10 
ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur

Of stel uw vraag aan het CZ Zorgteam

Het CZ Zorgteam overlegt voor het beeldscherm

E-mail uw vraag naar een medisch deskundige

Als klant van CZ kunt u gratis gebruikmaken van een team onafhankelijke artsen, therapeuten en andere medisch deskundigen. E-mail uw vraag en u krijgt binnen 2 werkdagen vertrouwelijk antwoord.

Zo werkt het

Extra hulp bij…

Voor sommige zorg bieden we extra diensten. Bijvoorbeeld voor dementie, zwangerschap en mantelzorg. We helpen u met praktische tips en bij het vinden en regelen van zorg.

Zwangerschap en geboorte
Dementie
Mantelzorg
Diabetes
Overgewicht en afvallen
Kanker
Zorg in de laatste levensfase