Thema's

Voor sommige zorg bieden we extra hulp, diensten en advies, zoals voor dementie, zwangerschap en mantelzorg. We helpen u bij het regelen van zorg en het omgaan met het geven en krijgen van zorg.

Advies en tips over zwangerschap en geboorte

Zwangerschap en geboorte

We maken het u graag zo eenvoudig mogelijk tijdens uw zwangerschap. Ontvang het kraampakket en krijg advies over verloskundige zorg en wat uw zorgverzekering biedt voor u en uw baby.

Zorg bij dementie

Dementie

Mensen met dementie zijn steeds minder in staat om dingen te onthouden, begrijpen of communiceren. CZ biedt gratis diensten om mantelzorgers te ondersteunen.

Mantelzorg boodschappen doen

Mantelzorg

Zorgt u ook voor iemand? Krijg praktische tips om uw zorgtaken te verlichten en ontdek wat CZ voor u kan doen.

Hulp bij kanker

Hulp bij kanker

Waar vind u de beste zorg voor uw situatie? Hebt u twijfels over uw diagnose of behandelvoorstel? En hoe moet het thuis wanneer u zelf of uw naaste uit het ziekenhuis komt? CZ helpt u verder.

Gang in ziekenhuis met rolstoel

Zorg in de laatste levensfase

Hoe wilt u uw laatste levensfase doorbrengen? De zorgadviseurs van CZ adviseren u graag bij het maken van keuzes en nemen regelwerk uit handen.

Vrouw sport en houdt gewichten vast voor spiegel

Overgewicht en afvallen

Wilt u afvallen door beter te eten en meer te bewegen? We helpen u op weg met praktische tips en handige tools. Of vraag persoonlijk advies aan onze deskundigen, per telefoon of e-mail.

CZ Zorgteam

U kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.