Zorg regelen

Wij helpen u met het vinden van de beste ziekenhuizen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners bij u in de buurt. Of het regelen van een second opinion of wachtlijstbemiddeling. Want als er iemand met u meedenkt, staat u sterker.

Zorg vinden en regelen

Zoek uw zorgverlener

Zelf zoeken naar zorgverleners

Vind en vergelijk gecontracteerde zorgverleners bij u in de buurt. En bekijk wachttijden en beoordelingen van patiënten.

CZ HulpWijzer

Hulp nodig? Zó regelt u dat

Waar klopt u aan als uw hulp nodig hebt zoals verpleging aan huis, hulpmiddelen, woningaanpassing, vervoer of andere hulp?

Wachtlijstbemiddeling

Wachtlijstbemiddeling

Is er een wachtlijst voor uw behandeling? Misschien kunt u in een ander ziekenhuis sneller terecht. We zoeken het graag voor u uit.

Hulp bij uw doktersbezoek

Goed gesprek met uw arts

Goed gesprek met uw arts

Als u zich goed voorbereidt op een gesprek met uw arts, kunt u de juiste vragen stellen en samen met uw arts de juiste beslissing nemen.

Second opinion

Second opinion

Twijfelt u over een diagnose of behandeling? Vraag een andere arts om zijn mening. We helpen u met het regelen van zo’n second opinion.

Keuzehulp: kies de behandeling die bij ú past

Opereren of fysiotherapie? Medicijnen slikken of niet? De keuzehulp zet al uw opties op een rij. Zo vergelijkt u eenvoudig alle voor- en nadelen. En kiest u samen met uw arts de behandeling die bij ú past.

Doe de gratis keuzehulp

Hulp bij langdurige zorg

Hebt u of heeft uw naaste langdurige zorg nodig? Lees hoe wij u kunnen helpen bij het regelen van deze zorg.

Wegwijs in de Wet langdurige zorg

CZ Zorgteam

U kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

Naar boven