Thema's

Voor sommige zorg bieden we extra hulp, diensten en advies, zoals voor dementie, zwangerschap en mantelzorg. We helpen u bij het regelen van zorg en het omgaan met het geven en krijgen van zorg.

Zwangerschap en geboorte

We maken het u graag zo eenvoudig mogelijk tijdens uw zwangerschap. Ontvang het kraampakket en krijg advies over verloskundige zorg en wat uw zorgverzekering biedt voor u en uw baby.

Dementie

Mensen met dementie zijn steeds minder in staat om dingen te onthouden, begrijpen of communiceren. CZ biedt gratis diensten om mantelzorgers te ondersteunen.

Mantelzorg

Zorgt u ook voor iemand? Krijg praktische tips om uw zorgtaken te verlichten en ontdek wat CZ voor u kan doen.

Hulp bij kanker

Waar vind u de beste zorg voor uw situatie? Hebt u twijfels over uw diagnose of behandelvoorstel? En hoe moet het thuis wanneer u zelf of uw naaste uit het ziekenhuis komt? CZ helpt u verder.

Zorg in de laatste levensfase

Hoe wilt u uw laatste levensfase doorbrengen? De zorgadviseurs van CZ adviseren u graag bij het maken van keuzes en nemen regelwerk uit handen.

Overgewicht en afvallen

Wilt u afvallen door beter te eten en meer te bewegen? We helpen u op weg met praktische tips en handige tools. Of vraag persoonlijk advies aan onze deskundigen, per telefoon of e-mail.

CZ Zorgteam

U kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.